...i Fredags åkte jag  till Karolinska IGEN, Öron - näsa - hals. Det var ett meningslöst besök fattar inte varför läkaren ville att jag skulle kommma dit. Han tittade i öronen och halsen frågade samma frågor som alla andra har gjort. Tog fram min journal och konstaterade att läkaren från i Torsdag inte hade hunnit skriva nått om mina resultat. Det var ALLT! Men det är väl lika bra att man inställer sig där dom vill att man ska vara.

Åkte upp till landet och fortfarande INGA MUSSPÅR i mjölet och inga skitar på golvet, maken hittade nog hålet där dom smet in.  Har julpyntat det sista och satt ljus i granen - första gången på många år har vi en riktigt gran, tyvärr har vi ingen plats inne så den får stå på altanen. Ska bli så mysigt att fira julen på landet det enda som fattas nu är SNÖN!

I dag när vi kom hem så åkte vi till dotterns lägenhet - hon har köpt en 1:a på 38 kvm med ett riktigt kök jättefin. Tog lite mått och kollade runt så nu ska hon fundera på vilka färger hon ska ha. Det ska målas, kaklas i köket och läggas golv. Hon får tillträde den 1/2 men som sagt den ska renoveras innan hon flyttar in, kommer att bli tomt  - inga barn som bor hemma längre! Så jag kommer att flytta in min studio i hennes rum ( nu har jag den i vardagsrummet) ska bli skönt att slippa flytta blixtrar m.m hela tiden.


Lucas julstrumpa:)
Ännu en grå trist dag regnet hänger i luften  - å tänk om vi kunde få lite snö ändå. Började dagen med att baka saffransbullar och härligt doft spred sig i lägenheten...men ingen julstämmning har infunnits sig än.På eftermiddan så fotade jag valparna igen, dom har hunnit bli 1 vecka idag. Dom verkligen växer och frodas, så mysigt att sitta och titta på dom små liven.


......När vi kom ut till landet så gjorde jag som planerat - skickade i maken medan jag & Lucas stod ute i regnet och väntade:)
Det dröjde inte länge förrän dörren öppnades och vi kunde komma in - blev så glad och lättad INTE ETT ENDA SPÅR I MJÖLET och inga skitar och framför allt INGEN DÖD MUS. Verkar som om hålet nu är stängt och jag kan andas ut igen. Förstår inte att folk kan tycka att dessa äckliga varelser är söta!!

Helgen regnade bort va uppehåll en kort stund passade då på att gå ut och fota lite.....såg att vårlökarna är på väg upp.
Rododendronknopp