Eftersom jag och Milo tyckte det var så kul att spåra - fick husse åka till brädgården och köpa en trälist och såga upp den till rätta längder.
Så nu ska vi sätta oss på golvet med pinnarna och träna så Milo vet vad han ska spåra.
 
 
I går kväll var det hundkurs, med stort självförtroende åkte vi dit, några deltagare reagerade direkt på att Milo var så lugn. På vägen ner till träningsplanen gick han hur fint som helst, brydde sig inte om dom andra 8 hundar som kom efter - bara det var ett STORT framsteg. 
Började med kontaktövning och slalom, gick ganska bra, sen hände det något Milo började hoppa och bita igen, vilket han inte har gjort på 1 vecka. Tittade runt och märkte att även dom andra hundarna inte betedde sig som dom brukade, även dom som är lugna konstrade. Det var lite kaos denna lektion men vi genomförde alla övningar utan inkallning - kände att Milo inte skulle kunna koncentrera sig lika bra att avstå.
 
 
 
 
Inkallning när Milo är på tomten funkar verkligen inte - ropar man på honom så har man tur så vänder han lite på huvudet och tittar på en lite nonchalant, därför har han alltid långlina på sig.
Nu när allt annat funkar så bra så ska även det sitta - släppte ut honom ( utan lina), han sprang runt och lekte - ropade han tittade lite snabbt på mig bara och fortsatte med sitt. Väntade en stund och ropade samma sak igen men nu fick han en "citrondusch" och kom som ett skott! Vi lekte lite tills jag sa: "kom så går vi in" kom som ett skott och satt som ett tänt ljus på hallmattan. Gick ut igen  lekte ropade just när det kom en bil förbi, han valde att komma in till mig! Testade 5 ggr till klockrent han vänder direkt och kommer.
1 dusch räckte för att han skulle förstå!
Är mållös och så himla stolt:)